I am happy!

Och så lite fattigare…anmält flera av mina bengaler till kattuställningar, och allt vad det innebär. Sinade något i kassan, men trevligt skall vi ha! Så är jag extra lycklig över min senaste kull. Sju bengalunderverk…de fem första dygnen var jobbiga, lillpyttan var så liten, så jag fick ha förstoringsglas för att kunna se henne i den stora kattunge högen. Men nu  9 dagar senare är hon en superkattunge…full Power fram till mjölkbaren, hon går upp i vikt i rasande fart. De är alla lika, och jag ser för varje dag hur de utvecklas, och blir bara finare och finare…är så exalterad över dessa små! Rubens är pappa och Ylva är mamma. De är ganska lika, på många sätt…Ylva har ett mycket bra huvud, kraftig haka och kinder. Så  kombinationen med Rubens hoppas vi på en fin helhet…inte för extremt, utan en bra balans. Vilket jag är mycket svag för. i all typ av avel…hästar hundar och katter. Helheten, harmoni och utstrålning. Bilder kommer när de fyller 3,5 vecka. Jag smygfotograferar ibland med min mobil…blir dock inte så bra bilder med de små.

 Mamma Ylva

Mamma Ylva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: