L-kullen 3 veckor

Ylva och Rubens sju små juveler, stapplar omkring så sött nu. De är i boet och lite utanför, ganska aktiva och alerta har de blivit. Alla är i fin form, de två småttingarna är som små pitbullterriers, inget kan stoppa dem. Jag har nu fått sova gott i hela två veckor…fick ju stödmata, den minsta i 6 dagar, dygnet runt, varannan timme. Men det har jag förträngt och glömt nu. Pigg och glader över denna underbart vackra kull. Ser med stor spänning fram emot deras utvecklig. Bara en detalj av många, deras ultra korta och silkeslena pälsar .

Lilly, pyttan

Lilly, pyttan

imageimageimageimageimageimageimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: