Var på Show i Danmark

Det var vi på i helgen, med tre Artness Cats bengaler, Isac, Josefina och Finely Coco. Vi hade ett trevligt hotell, god mat och gott sällskap. Som vanligt skuttade bengalerna runt i hotellrummet och stortrivdes på alla sätt. Det gjorde vi tvåbenta också, fann oss väl till rätta.

På Söndagen blev Finely Coco BIV, vilket var mycket kul. Domaren tycket hon hade fantastiskt huvud med fina små öron och med wild look. Även hennes pälskvalitet och mönster var han mycket nöjd med.

Isac blev NOM  och Josefina fick sitt EX 1. Domaren kunde inte helt enkelt välja, vilken av de två som han skulle ge NOM.et till, är skönheter på lite olika sätt.  Vill tacka Eva Hellerud exra mycket för fina bilder på mina bengaler…hade glömt kameran hemma, TACK! Anna-Carin du var bästa sällskapet och Barbro också, då du var vaken…hoppas du känner dig bättre nu. Nu laddar vi om till nästa helg, då det är kattshow här i Kristianstad, då har vi med fyra Artness Cats bengaler, hoppas vi ses där! Det är på Yllan både lördag och söndag, välkomna att besöka våra bengaler.

JosefinaogJeanetteJosefinaincage4monthJosefinaface4monthsJosefina&JeanetteJeanette&JosefinaJeanetteviserIsacJeanettemedIsacJeanette&IsacIsacface4monthCocowithJeanetteCocoposingC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: