Takten ökar

Förra helgen var vi på show igen, då på hemmaplan här i Kristianstad. Vi hade tre Artness Cats bengaler med oss. Isac, Josefina och Finely Coco. Vi var mycket nöjda med helgen. Isac blev BIV kattunge (bäst i variant) Josefina bästa hona av kattungarna och så sist men inte minst…utan störst och äldst Finely Coco, hon blev CHAMPION, detta på söndagen. Nästa show blir i Göteborg under påsken, då är det Scandinavian Winner Show, det är en betydligt större show, det ser vi fram emot.

Så har vi vår fantastiska M-kull, Ylva x Rubens. Det är sju bedårande småleoparder i lyxförpackning. Är nu 7 veckor och har flyttat in i salen, där de kan härja fritt. Alla utvecklas väl och ser ut att bli läckra bengaler med bästa mystemperament.

Så har vi en prinsessa, vår N-kull. Mimosa x Rubens. Det blev EN stor hona, New Blossom. Superklar päls och gudomligt vacker, har bara ett lite minus…en rand på fel håll. Detta ensambarn kommer att stanna kvar här, hon är nu tre veckor.

Så fick vi en mycket spännande kull till i natt. Vackra Yasmine och stiliga Rubens är föräldrarna. Yasmine har lite mer leopadlook än de andra honorna. Jag är mycket svag för hennes huvud, kropp och mönster. Ungarna ser verkligen ursnygga ut…väntar med spänning att få följa deras utveckling. Två honor och en hane blev det. Jag är så tacksam och glad, att få uppleva allt med våra bengaler.

Yasmine

Yasmine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: