SW i Göteborg

Vi har varit på SW i helgen. Vi började storstilat med icke bengaliga saker. Vi besökte en mycket bra restaurang, Upper House. Efter ca 15 rätter dock små, var vi mycket nöjda. Så helgen kunde inte börjat bättre. På lördagen började SW, ca 700 raskatter skulle bedömas och tävla om den fina titeln. Vi hade med två, Isac och Josefina. Josefina blev bästa hona i ungdjur och slog även ut de katter i klass 11 (juniorer) Så mycket stolta över hennes resultat. Isac fick nöja sig med EX bedömning. Trevligt hade vi, kul att träffa  bengalvänner och andra också förstås. Nu satsar vi med lite fler showkatter att visa upp under vår/sommar. I höst är det WW i Sverige, Malmö. Jag tänkte satsa på att ha med ett stort gäng dit.  Så ökat nu takten på showlivet och antal bengaler att tävla med.

Josefina EX 1

Josefina EX 1

Isac

Isac

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: