o-kullen

Yasmine och Rubens tre busleoparder är nu 8 veckor. Vackra bengalungar med fint mönster och härliga kroppar. Honan skall flytta till Barbro, hon får följa med Barbro på show framöver, då tiden är mogen (4 mån). De två hanarna är ursnygga…även de skulle passa bra att visa upp sig på kattutställningar. Jag har inte än tagit några foton på dem med min riktiga kamera, utan det är ”paddan” som jag har fotat med, det blir inte alltid så bra. Men här kommer några bilder, de flesta på killarna. 

                    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: