Show i Karlstad.

Var vi på i helgen. Mycket trevlig stad, vacker och med massor av restauranger. Barbro Centervall och undertecknad åt gott varje kväll. Vi gillar speciellt… vällagad mat och trevliga restauranger.  Skumpa är också en favorit, så det sörplade vi också i oss.

Bengalerna trivdes såklart som kungar och drottningar i hotellrummet. Mys och även för dem go mat. Katter älskar att bo på hotell…precis som vi gör.

Utställningen var bra. Goa trevliga bengalvänner, hade jag hela helgen. Vackra bengaler fanns där också. På lördagen gick det superbra. Isac fick utmärkt bedömning, EX 1, BIV (bäst i variant) och NOM (för best in show) Han är en stor ursnäll kille, dessutom riktig snygg. Det tycket domaren också,  det tackar jag speciellt för. Josefina fick också fin bedömning, också hon blev EX 1. Hon har en mer ” wild look” och ett läckert mönster, som jag är mycket svag för. Så fick  Maracaja bengals Mimosa, följa med på show. Det var hennes första, och hon är över två år. Eftersom jag vet hur underbar denna bengalhona är i sitt temperament, så ville jag prova hur hon tyckte om showlivet. Visst var det lite läskigt första dagen, men hon tog det väl. Fick finfin bedömning även hon, Mimosa har en  mycket bra panna som domare verkligen såg, det uppskattade jag. Hon fick sitt första certifikat. Centervalls Jason var i panel både lördag och söndag (mitt resesällskap och vår Balders son) GRATTIS!

På söndag fick Mimosa sitt andra cert ( behövs tre för att bli CHAMPION) och blev även NOM (för best in show) Hon var redan mycket mer cool på söndagen. Så hon får följa med på show fler gånger under detta år. Josefina fick igen ett EX 1, och Isac fick EX 2.  Tack alla ni som var där, trevliga härliga bengalnördar. DSC_0086DSC_0081DSC_0082DSC_0084DSC_0089DSC_0091DSC_0093DSC_0094DSC_0096

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: