Kommande kull

Är på intåg…Hachilah är beräknad att föda i slutet på augusti. Ser fram emot en ny kull, efter ett kort sommar uppehåll. Planerar att para några honor till, så fort de börjat löpa. Jag har sparat några fina hanar, för utvädring. Orlando och Ossian. Kommer att spar en av de…skall ta beslutet i denna veckan, vem det blir. Är lika fina…så det blir svårt. Från P-kullen har vi Petter…han är en helt underbar marblekille. Han är redo att flytta ( nya bilder kommer i veckan) Just nu har vi sommargäst tillsammans med Petter, hans syster Pella.  då hennes nya ägare åkte på skön semester till Grekland. Vi har alltid mycket kattigt att göra här, ständigt något. Idag skall jag snickra på ett av katthusen, behöver lite extra omvårdnad.

Ossian

Ossian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: