Hur jag prioritera.

Tog det tunga beslutet, att inte deltaga själv med husets bengaler, på WW ( i Malmö ). Eftersom vi här hemma prioritera vår avelsverksamheten, mer än att visa upp våra avelsdjur på utställning. Så bestämde jag att satsa på att para mina honor istället, då de kom in i kraftiga löp. Många var kvalade och klara,  dock inte de som kunde vara aktuella ( några unga killar och så Rubens) jag satsar på 3-4 utställningar per år, då det passar in i vår verksamhet. Jag kommer att vara på plats ändå, det kommer att vara ett flertal Artness Cats bengaler som skall tävla…såklart jag hejar på dem. Även de andra fina katterna som skall tävla, skall vi heja på. Jag brinner för mina bengaler och dess utveckling. Att jobba med själva avelsbiten på hemmaplan. Inser att showlivet får komma i andra hand, när det passar in i våra liv. Jag satsar också på mina hästar, och det är ofta träningar och i bland tävlingar på helgerna. Önskar alla som skall deltaga lycka till på WW i Malmö. DSC_0012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: