Från show till kattungebo

I helgen var jag på world Winner Show, i Malmö. Det var en trevlig upplevelse. Ca 2000 raskatter totalt, och ca 75 st bengaler. Jag såg bara på bedömningen för bengalerna. Många superfina katter, det var  några som mitt hjärta slog lite extra för. Artness Cats Ophelia och Artness Cats Jeppe. Födda och uppvuxna här. Ett extra tack till Barbro Centervall, som visade Ophelia och Jeanette och Robert ( Svedbergakulle ) som visade Jeppe. Fick fina bedömningar båda två. Jag är en stolt uppfödare. Bilder kommer, har inte laddat ner dem ännu…men det kommer bilder från WW och vissa bengalerna som deltog, jag lovar.

Nu är det väntans tider, har 3 st honor dräktiga….alla med vår stora charmör Artness Cats Isac. Det blir bengaligt värre, med så många kullar samtidigt. Först ut är Artness Cats Ylva, kommer att bli en läcker kull…det känner jag på mig. Sedan är det Finaly Coco och Josefina. Men det dröjer lite till. Även dessa parningar är mycket intressanta.  

Sedan har jag lite större underbara kattungar, som är fulla av bus och spring. Leveransklara om ca 3-4 veckor.

Våra ungdomarna Ossian och Orlando, bilderna på de något större katterna. Dessa har jag sparat, men är eventuellt till salu…då jag har många vuxna hanar. Tyvärr kan man inte alltid behålla alla…som man vill och har tänkt sig.  Mor är Yasmina och far är Rubens. 

   

    
    
    
    
    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: