Vackraste ungar

Denna höst har det kommit en stor flock mycket vackra bengalungar. ”Keepers” allihopa. Dock är det svårt med 12 till antalet. Tre av dessa fyra kullar är de bästa jag fått sedan starten 2007, ja med några få undantag. Är en ren fröjd att titta och ta på. Vackra små konstverk från nos till svans. Jag känner sådan vördnad och tacksamhet. 

Är också så en fröjd med trevliga och seriösa kattungeköpare. Nu måste jag bara ta mig samman och fotografera var och en. Ni som spänt väntar på bilder, jag lovar de kommer alldeles snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: