Besviken och ledsen.

Det är andra gången…under alla år som jag fött upp bengaler och sålt kattungar, som detta ledsamma händer. Att man upptäcker att en sällskapskatt köpare, har haft dold agenda. Köpt en kattunge till sällskap, med att katten skall kastreras vid 7 månade. 

Än värre så såg/ser jag, på vår Bengalkattens förening, att katten är utlagt som avelshane till utlåning. Jag fick en chock…milt uttryckt. Artness Cats Xing är bara knappt 5 månader och är inte vuxen överhuvudtaget. Såld till sällskap inget annat. 

Så till er alla kära bengalvänner/uppfödare. Artness Cats Xing är såld till sällskap inte avel. Mycket tråkigt att det finns oseriösa köpare. Dock kan det vara total okunskap från köparens sida, hoppas på det. Såklart jag har tagit kontakt med köparen nu. 

2 svar to “Besviken och ledsen.”

  1. Anna Tomasson Says:

    Hittade S*Artness cats Xing under avelshanar på Bengalföreningens sida eftersom jag letar en hane till parning i Sthlm. Så googlade jag på honom och hittade detta blogginlägg. Varför erbjuds han fortfarande till utlåning på Bengalföreningens sida? Kom ni överens om att han fick avlas på ändå?
    Tacksam för svar så jag vet vad som gäller.

    • Hon får lov att ta en kull, sedan betala mellanskillnaden och nytt kontrakt att han får användas till avel. Skall också göra de tester som rekommenderas. Så tycker inte att han skall ligga på Bengalkattens sida, under avelshanar, inte än iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: