En kull bengalungar i höst.

Vi har förnärvarande fyra stycken snart femveckors gamla  bengalungar. Efter att i fött upp bengalkatter i snart 10 år, så blev jag helt förvånad att jag nu i denna fina kull, fick två blå. Har aldrigt fått blå bengaler innan.

Mor till ungarna kommer från den linjen som är äldst här. Det är Hazel hennes dotter Miss Ella (Hazel x Balder) och far är Rubens, som jag nu har använt några år i avel, har  ett flertal kullar efter honom.  Dock har dessa två aldrigt fått en kull tillsammans. Så nu vet jag att det blå anlaget ligger hos båda. De är jättefina, på sitt sätt, med sin aprikosfärgade bakgrundsfärg och de stålgrå spottarna/ rosetter. Så är deras pälsar extremt lena. Det är en mycket homogen kull. Två honor två hanar. Den guldiga honan är superklar i sin päls med elegant rosettmönster med bra flyt. Likaså den guldiga hanen, mycket lika sin syster, bara ett hår mörkare. De två blå, hona hane är helt bedårande med fint mönster och flyt. Dags att ta fram systemkameran och fotografera dem alla. 

Har inte parat fler just nu. Kommer att ha en lite paus, då jag väntar på min tredje och fjärde generationen Artness Cats. De är några fina honor, som får gå i avel nästa år. Tillsammans med några  inköpta bengaler. Det ser jag fram emot. Har ett  gäng äldre bengaler, som söker ”forever home”. Fleur de lie, Evita och Qlle,  finfina bengaler i bästa åldern. 

Jag har en stor läcker ungdom på 6,5 månad, Billy. Extremt vild i typen. Han är stor och lång med snyggt rosettmönster. Är kastrerad och redo för nya äventyr. Alltså till salu. Nya bilder skall tas idag. 

Sms:a eller maila. Jag tränar min hästar väldigt mycket nu, och svara därför inte alltid i min mobil.

Men tveka inte att höra av er vid intresse för en kattunge eller vuxen katt.

070-6636014

info@artness.se

  

DSC_1087DSC_1124DSC_1092DSC_0111DSC_0099Qalle  

Billy som lite yngre och så Qalle…som gärna hitta ett forever home.

  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: